Μέχρι 31 του μήνα δηλώσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό «Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση»


Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν ομάδες αποτελούμενες από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή στον διαγωνισμό για υλοποίηση εργασίας στο θεματικό αντικείμενο της καλύτερης αξιοποίησης του διδακτικού χρόνου, μέσω της οποίας μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έρθουν σε επαφή με την έννοια της παραγωγικότητας και τους παράγοντες που την επηρεάζουν. Στόχος είναι η διαμόρφωση από τους μαθητές θετικής στάσης και συμπεριφοράς ως προς την παραγωγικότητα.

Ημερίδα πληροφόρησης για τον Διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου στην Ακτή του Κυβερνήτη, ξενοδοχείο «Αντρέας και Μελανή», στις 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. Σκοπός της Ημερίδας είναι η πληροφόρηση των ενδιαφερομένων σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τις πρόνοιες του Διαγωνισμού, καθώς επίσης και η ενημέρωση στα θέματα: «Βασικές τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, μελέτη και βελτίωση διαδικασιών και προώθηση αλλαγών».

Η προκήρυξη και τα σχετικά έντυπα του Διαγωνισμού βρίσκονται στις ιστοσελίδες του Κέντρου Παραγωγικότητας (www.mlsi.gov.cy/kepa) και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (www.moec.gov.cy).

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και προμήθεια εντύπων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Λειτουργό Παραγωγικότητας κα Δάφνη Κουδουνάρη, (τηλ.: 22806108, φαξ: 22376872 και e-mail: dcoudounaris@kepa.mlsi.gov.cy).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










149