Μιχ. Λεπτός: Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις ανέβασε το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο της Πάφου


Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις συνεχίζονται να αναπτύσσονται , με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να έχει ανεβάσει το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο της Πάφου, ανέφερε ο ιδρυτής του, Μιχαλάκης Λεπτός.
Πρόσθεσε επίσης πως ο Όμιλος Λεπτός συνεχίζει να στηρίζει το Πανεπιστήμιο προς ανάπτυξη και στο εξωτερικό .
Ο κ. Λεπτός μιλούσε στο πλαίσιο διημερίδας που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο το  Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου σε συνεργασία με τον όμιλο Εκπαίδευσης και πιστοποίησης ΕΥΡΟΠΡΟΟΔΟΣ – UNICERT  κατά την οποία   φιλοξενεί 120 εκπαιδευτικούς – συνεργάτες από Ελλάδα και Κύπρο για μια εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση για το Πανεπιστήμιο και τα προγράμματα του.
Στόχος της ημερίδας, είπε, είναι η προώθηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις σε Ελλάδα και Αλβανία.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην εστία του Πανεπιστημίου, τους έγινε ξενάγηση στους χώρους του Πανεπιστημίου καθώς και παρουσίαση όλων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Ο κ. Λεπτός αναφέρθηκε ακολούθως στην διοργάνωση της διήμερης ημερίδας με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση του κόσμου που προέρχεται – όπως είπε – από όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Αλβανίας .
Ευχήθηκε το όραμα του που αρχίζει, όπως ανέφερε, να γίνεται πραγματικότητα, είναι όπως ο αριθμός των φοιτητών αυξηθεί ώστε η Πάφος να γίνει μια Πανεπιστημιούπολη και να μπορεί ο κόσμος να μορφωθεί και να παύσει η ανεργία.
Επεσήμανε ακόμη πως οι τομείς ανάπτυξης του Πανεπιστημίου είναι τέτοια ούτως ώστε να βοηθήσουν ακριβώς στην καταπολέμηση της ανεργίας.
Εξάλλου ο μιλώντας στο πλαίσιο της ημερίδας ο Νικόλας Νιουλάς πρόεδρος του Ομίλου εκπαίδευσης και πιστοποίησης ΕΥΡΟΠΡΟΟΔΟΣ – UNICERT  ανέφερε πως ο Όμιλος υπέγραψε στρατηγική συμμαχία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις με σκοπό τη προώθηση των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου στον Ελλαδικό- Αλβανικό και Κυπριακό χώρο.
Για το σκοπό αυτό σημείωσε, από τα 250 εκπαιδευτικά κέντρα που συνεργάζονται με τον Όμιλο βρίσκονται στην Πάφο αντιπρόσωποι 100 κέντρων από την Ελλάδα και 50 από τη Κύπρο, για γνωριμία με το Πανεπιστήμιο, τους ανθρώπους του και την τεχνική ανάλυση των προγραμμάτων αλλά και τον τρόπο προώθησης τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










235