Νέα στοιχεία για τους διορισμούς Μέσης. Οι 50 θέσεις που θα κρίνουν τον πρώτο αριθμό των αδιορίστων


To Paideia-News επανέρχεται με νέα στοιχεία και διευκρινίσεις για τους διορισμούς συμβασιούχων Μέσης Εκπαίδευσης.

ΠΡΩΤΟ: Κατ’ αρχήν να αναφέρουμε ότι κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι οι διορισμοί–μεταθέσεις θα ανακοινωθούν σήμερα Δευτέρα αφού αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο και για αύριο την Τρίτη.

ΔΕΥΤΕΡΟ: Σε σύγκριση με τους διορισμούς του Σεπτεμβρίου 2012 και Σεπτεμβρίου 2013 οι αδιόριστοι θα είναι 59.

ΤΡΙΤΟ: Μετά την ανακοίνωση της Δευτέρας ή της Τρίτης, οι συμβασιούχοι Μέσης που υπηρετούσαν κατά τη λήξη της σχολικής περιόδου 2012-2013 και δε θα τύχουν διορισμού,  ανέρχονται στους 150.

ΤΕΤΑΡΤΟ:  Ένα στοιχείο που προς το παρόν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για το διορισμό περισσότερων συμβασιούχων είναι τα 50 περίπου άτομα, τα οποία κλήθηκαν ενδιάμεσα του καταλόγου και δε γνωρίζει κανένας, αν θα αποδεχτούν το διορισμό ή όχι. Κάθε ένας από τους πιο πάνω, που δε θα αποδέχεται διορισμό θα μειώνει τον αριθμό και 59 και των 150.

ΠΕΜΠΤΟ: Ένας παράγοντας που επίσης θα δημιουργήσει νέες θέσεις είναι οι πρόωρες αφυπηρετήσεις που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσες θα είναι.   

Θεωρείται σίγουρο ότι ακολουθήσουν συμπληρωματικοί διορισμοί το τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου για να συμπληρωθούν κενά που θα προκύψουν.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που κανένας δε βγαίνει δημοσίως να αναφερθεί σε ακριβή αριθμό που θα μένουν αδιόριστοι το Σεπτέμβρη και αρκούνται σε γενικό υπολογισμό.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










173