Ο Ανδρέας Σταύρου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην 14η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής της Κοπεγχάγης


Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιου (ΚΔΣ) της Ένωσης Κυπρίων Φυσικών (ΕΚΦ), www.ekf.org.cy, συγχαίρει το Ανδρέα Σταύρου, μαθητή της Γ’ τάξης του Β Λανιτείου Λυκείου της Λεμεσού, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην 14thInternational Physics Olympiad (IPhO) 2013, που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη στη Δανία (http://ipho2013.dk/), από 7 μέχρι 15 Ιουλίου 2013.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος ΕΚΦ Δρ. Εμμανουήλ Λιουδάκης η τιμητική προσπάθεια του Ανδρέα τιμά πρώτιστα τον ίδιο, την οικογένεια του, το σχολείο και τους καθηγητές του, αλλά και τον τόπο μας, ενώ αποδεικνύει και έμπρακτα ότι η μικρή Κύπρος μπορεί να κατορθώσει ακόμα περισσότερα με συλλογική προσπάθεια. Η ΕΚΦ ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπαιδευτές που εθελοντικά προσέφεραν τη βοήθεια τους στις εξειδικευμένες διαλέξεις που πραγματοποιήθηκαν στην πενταμελή Κυπριακή αποστολή, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ιδιαίτερα το Τμήμα Φυσικής για τα μαθήματα που προσέφεραν στους μαθητές καθώς και τους συνοδούς καθηγητές Ανδρέα Παναγή και Δημήτρη Φιλίππου.

*Η  φωτογραφία μας είναι από την απονομή χρυσού μεταλλίου στον Ανδρέα Σταύρου, το οποίο κέρδισε στη Βαλκανιάδα που πραγματοποιήθηκε στον Αγρό στις 2 Ιουλίου 2013. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










211