O Δήμος Λάρνακας δέχεται αιτήσεις για αριθμό υποτροφιών για πανεπιστήμια και κολλέγια της Κύπρου


Μέχρι την Παρασκευή 22 Αυγούστου ο Δήμος Λάρνακας θα δέχεται αιτήσεις για την απονομή αριθμού υποτροφιών (πλήρεις και μερικές) για φοίτηση σε πανεπιστήμια και κολλέγια, για το έτος 2014-2015.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι υποτροφίες αφορούν Δημότες Λάρνακας και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 22η Αυγούστου 2014. Αιτήσεις που θα υποβληθούν πέραν την 22η Αυγούστου 2014 δεν θα εξεταστούν».
Τα πανεπιστήμια/ κολλέγια τα οποία προσφέρουν υποτροφίες για το Δήμο Λάρνακας είναι τα ακόλουθα:
- FrederickUniversity: Μια ολική υποτροφία και τρεις μισές σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών.
- UniversityofNicosia: Δύο μερικές υποτροφίες 50% και τρεις μερικές υποτροφίες 30% (Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Σχολή Επιστημών και Μηχανικής και Σχολή Επιστήμων Αγωγής).
- EuropeanUniversityCyprus: Δύο μισές (50%) υποτροφίες για όλα τα προγράμματα σπουδών εκτός από «Ιατρική», «Φαρμακευτική», Ακτινοδιαγνωστική-Ακτινοθεραπεία» και «Φυσικοθεραπεία».
- Πανεπιστήμιο UCLanCyprus: Υποτροφίες πλήρεις και μερικές σε ευρεία επιλογή προγραμμάτων (Νομική, Διοίκηση και Χρηματοοικονομικά, Αγγλική Φιλολογία, Εκπαίδευση, Τουριστική και Ξενοδοχειακή Διοίκηση, Επιστήμες Αθλητισμού, Πληροφορική και Ψυχολογία).
- AlexanderCollege: Τέσσερις Πλήρεις Υποτροφίες (ΒΑ Fashion, Photography, Interior,  Business Management - Accounting & Finance).
- CDACollege: Δεκαπέντε Υποτροφίες με κόστος 2.600 για κάθε έτος ανεξαρτήτως των κανονικών διδάκτρων στους κλάδους Αισθητική, Γραμματειακές Σπουδές – Διοίκηση Γραφείου και Travel & Tourism Administration.
- Intercollege: Μία πλήρη υποτροφία, τρεις με 50% και τρεις με 40% στα δίδακτρα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών του Intercollege.
- KESCollege: Μερική Υποτροφία (50%) σε όλους τους φοιτητές που θα εγγραφούν στο πρώτο έτος: (Διεύθυνση Ξενοδοχείου, Διαχείριση Ταξιδίων και Τουρισμού, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές). Επιπλέον το KES College, προσφέρει έκπτωση 20% στα δίδακτρα για πρωτοετείς φοιτητές σε όλους τους υπόλοιπους κλάδους σπουδών του.
- PACollege: Δύο ολικές υποτροφίες (Business Computing, Business Administration).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και έντυπα υποψηφιότητας  από τα γραφεία του Δήμου Λάρνακας που βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 24816595 και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.larnaka.org.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










222