O Γ. Δημοσθένους εξήγησε στον Ομήρου τους στόχους του Υπουργείου Παιδείας



Σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή, ο κ. Δημοσθένους είπε πως ενημέρωσε τον κ. Ομήρου για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή και την προετοιμασία του Υπουργείου στα πλαίσια της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Επίσης, τον ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα, που αφορούν το Υπουργείο και για τους βασικούς και μακροπρόθεσμους στόχους του.
«Συμφωνήσαμε», πρόσθεσε, «στους βασικούς στόχους της παιδείας του τόπου, όπου σε αυτό το στόχο όλη η συντεταγμένη πολιτεία πρέπει να είναι στοιχισμένη προς την ίδια κατεύθυνση και με το ίδιο όραμα».
Επίσης, ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Βουλής του υποσχέθηκε ότι θα έχει τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του σε όλες τις διαδικασίες, που αφορούν το Υπουργείο και συμφωνήσαν να έχουν τακτική επαφή, αλληλοενημέρωση για τα τρέχοντα και βασικά θέματα του Υπουργείου.
Σε ό,τι αφορά τους κύριους και βασικότερους στόχους του Υπουργείου Παιδείας αναφέρθηκε στην προώθηση των αναλυτικών προγραμμάτων σε όλα τα επίπεδα, στην ολοκλήρωση των διαλόγων με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, που αφορούν την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και την αξιολόγηση του καταλόγου των διοριστέων, καθώς και στην ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου σχεδίου της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης

(Από το ΚΥΠΕ)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










274