O Λοΐζος Γιάσουμας επανεκλέγηκε πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων


Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Σχολής Γονέων με πρόεδρο τον κ. Λοΐζο Γιάσουμα ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες που έγιναν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική και Εκλογική Συνέλευση το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, στη Λευκωσία.

Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, πρόεδροι και εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, των Συνομοσπονδιών των συνδέσμων γονέων της Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης & Τεχνικής Εκπαίδευσης, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και εκπρόσωποι άλλων οργανισμών με τους οποίους η Παγκύπρια Σχολή Γονέων έχει αναπτύξει συνεργασίες.  

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που προσφώνησαν το Σώμα υπογράμμισαν τη σημαντική συνεισφορά της Σχολής Γονέων στην παιδεία και στην κοινωνία, υπογράμμισαν ότι ο οργανισμός επιτελεί πολυσχιδές και σημαντικότατο έργο στον τομέα της επιμόρφωσης και της στήριξης των γονιών για το δύσκολο ρόλο τους και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι όλοι οι φορείς της εκπαίδευσης συνεργάζονται κάτω από την ομπρέλα της Παγκύπριας Σχολής Γονέων με μόνο σκοπό το όφελος των παιδιών.

Οι εργασίες της Συνέλευσης περιλαμβάναν την καθιερωμένη λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, την κατάθεση ελεγμένης ταμειακής κατάστασης και Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο Μάρτιος 2018 – Φεβρουάριος 2020.

Η νέα ηγεσία της Σχολής Γονέων, όπως καταρτίστηκε σε σώμα. Το πιο κατω εγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1037