Ο Πάνος Ραζής εξελέγη μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού


Ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (ΚΟΠΑ) Καθ. Πάνος Ραζής εξελέγη ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (EUSA)  στις 9 και 10 Απριλίου 2016.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Δρα Μιχάλη Κρασιά, η επιτυχία αυτή παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού  χώρες όπως η Γερμανία καθώς και άλλες μεγάλες χώρες τεραστίων δυνατοτήτων δεν κατάφεραν να έχουν εκπρόσωπο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕUSA. Σύμφωνα πάντα με τον Δρ. Κρασιά η επιτυχία αυτή οφείλεται, εκτός από το προφίλ του υποψηφίου ο οποίος είναι διακεκριμένος επιστήμονας και άνθρωπος του αθλητισμού, στις συντονισμένες προσπάθειες της αποστολής μας και τη βοήθεια του κ Ντίνου Παύλου (πρώην προέδρου της ΚΟΠΑ), προσπάθεια η οποία έφερε τα εξαιρετικά αυτά αποτελέσματα.

Βρισκόμαστε πλέον στο κέντρο των αποφάσεων κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΟΠΑ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς και μέσα από αυτή την επιτυχία παίρνουμε δυνάμεις για να συνεχίσουμε το εξαιρετικό έργο που γίνεται από την Ομοσπονδία μας και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










306