Ο Συνεργατισμός προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές κυπριακών πανεπιστημίων. Αιτήσεις μέχρι 13 Μαρτίου


Την έναρξη του προγράμματος παραχώρησης υποτροφιών σε Κύπριους φοιτητές που φοιτούν σε κυπριακά πανεπιστήμια ανακοινώνει η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

Ο Συνεργατισμός, συνεχίζοντας δυναμικά και έμπρακτα τη διαχρονική στήριξή του προς την παιδεία προσφέρει 50 υποτροφίες ετησίως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια σε άτομα που φοιτούν σε κυπριακά πανεπιστήμια. Οι υποτροφίες αφορούν σε προγράμματα πτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων Μάστερ. Σε πλήρη ανάπτυξη η αξία του προγράμματος υποτροφιών υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στις €400.000.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνεται από υποεπιτροπή της Επιτροπείας του Συνεργατισμού, στη βάση οικονομικών, κοινωνικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων, με προϋπόθεση ο φοιτητής ή γονέας του να είναι μέλος του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα. Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 13η Μαρτίου 2015 στις 12.00 μ.μ.

Για τους όρους και προϋποθέσεις, καθώς και για υποβολή αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας www.scholarships.coop.com.cy και τη σελίδα της ΣΚΤ στο Facebook.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης σε δήλωσή του με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος, ανέφερε ότι η στήριξη των νέων ανθρώπων και η παιδεία αποτελούν βασικούς πυλώνες της νέας στρατηγικής του Συνεργατισμού. «Ο Συνεργατισμός κατέστησε την παιδεία δικαίωμα των πολλών. Μέσω των συνεργατικών πιστωτικών ιδρυμάτων σπούδασαν γενιές και γενιές και αυτή την παράδοση συνεχίζουμε δυναμικά, στηρίζοντας κυρίως φοιτητές και οικογένειες-μέλη μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










167