Ο Θ. Πολυβίου νέος πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ και ο Δ. Ταλιαδώρος νέος Γραμματέας. Άνοιγμα ΔΗΚΙ στην Αλλαγή


Σε μια συνεδρία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΛΜΕΚ,  με έντονα  τα πολιτικά- κομματικά μηνύματα, ο Θέμης Πολυβίου αναδείχτηκε όπως αναμενόταν νέος πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ενώ στην θέση του Γενικού Γραμματέα αναδείχτηκε όπως αναμενόταν  ο Δημήτρης Ταλαιδώρος.

Η εκλογή του κ. Πολυβίου έγινε με τις 11 ψήφους της Αλλαγής (7) και της Νέας Κίνησης (4) που συγκεντρώνουν την απόλυτη πλειοψηφία στο 21 μελές ΚΔΣ της Οργάνωσης. Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου υπέβαλε και ο Πρόεδρος της Προοδευτικής Σωτήρης Χαραλάμπους ,ο ποίος εξασφάλισε τις 4 ψήφους της Κίνησής του. Αποχή τήρησαν η ΔΗΚΙ, η Συνεργασία και η Νέα Πνοή .

Για την εκλογή του Δημήτρη Ταλιαδώρου είχαμε την σαφή πρόθεση της ΔΗΚΙ, η οποία, ουσιαστικά έκανε άνοιγμα συνεργασίας προς την Αλλαγή για το επόμενο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές του 2014. Ο κ. Ταλιαδώρος πήρε τις 7 ψήφους της Αλλαγής τις 4 της Νέας Κίνησης, όπως προνοούσε η συμφωνία των δύο Κινήσεων και τις 4 ψήφους της ΔΗΚΙ . Σύνολο 15. Είναι προφανές ότι η ΔΗΚΙ, στο πλαίσιο της συνεργασίας ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ επί πολιτικού επιπέδου, επιδιώκει την ανάλογη συνεργασία με την Αλλαγή τον ερχόμενο χρόνο, εφόσον φυσικά το άθροισμα των εδρών τους στο ΚΔΣ θα ους επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται ότι για τη θέση του Γενικού Γραμματέα υπέβαλε επίσης υποψηφιότητα για την Προοδευτική ο Χρίστος Βαλανίδης ο ποίος πήρε τις 4 ψήφους της Κίνησης του ενώ αποχή τήρησαν  Συνεργασία και νέα Πνοή.

   

 

 

Σε συνεδρία του το Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ στις 13/06/2013 προχώρησε σε ανασύνθεση της ηγεσίας του.

 

 Σε λακωνική ανακοίνωσή της, η ΟΕΛΜΕΚ αναφέρει:

 

"Σε συνεδρία του το Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ στις 13/06/2013 προχώρησε σε ανασύνθεση της ηγεσίας του.

 

Νέος Πρόεδρος της Οργάνωσης εκλέγηκε ο κ. Θέμης Πολυβίου και νέος Γεν. Γραμματέας ο κ. Δημήτρης Ταλιαδώρος".

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










208