Οι αδιόριστοι δάσκαλοι πρέπει να επιλέξουν ή Ολοήμερα ή αντικαταστάσεις


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας www.paideia-news.com, η αλλαγή αυτή γίνεται μετά από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων. Για παράδειγμα, υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που ένας/μια εκπαιδευτικός Δημοτικής αργούσε να παρουσιαστεί στο σχολείο του για τα μαθήματα του Ολοήμερου επειδή είχε αποδεχθεί αντικατάσταση σε μακρινό σχολείο. Επίσης σημαντικός παράγοντας για την απαγόρευση της διπλοθεσίας ήταν και το γεγονός ότι από φέτος, ο /η εκπαιδευτικός που θα εργάζεται στα Ολοήμερα, θα υπογράφει συμβόλαιο προσφοράς υπηρεσιών ενός έτους.

Διαφωτιστική ήταν εξάλλου προς αυτή την κατεύθυνση και η ανακοίνωση της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας που δημοσιεύσαμε χθες με πολύ ψηλή αναγνωσιμότητα.

Αυτά τα στοιχεία θα περιλαμβάνονται στις αιτήσεις, για όσους ενδιαφέρονται να δουλέψουν στα Ολοήμερα, που θα κυκλοφορήσουν μέχρι τη Δευτέρα.

Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση και για τις δύο θέσεις όμως στο τέλος θα πρέπει να επιλέξουν τη μια από τις δύο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










170