Οι Burger Project για μια μοναδική συναυλία στην Κύπρο


Στο Ammos (Makenzy beach, Λάρνακα) θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά η επόμενη πολιτιστική εκδήλωση του Γραφείου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014.

Το δραστήριο Γραφείο Αποφοίτων, μετά την τζαζ συναυλία με τους Crazy People Music, πρωτοτυπεί με την επιλογή του για ακόμα μια φορά φέρνοντας κοντά στα χιλιάδες μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και τους φίλους του Πανεπιστημίου Κύπρου τους απρόβλεπτους και απόλυτα διασκεδαστικούς Burger Project, από την Ελλάδα.

Οι TheBurgerProject είναι ένα σύνολο τεσσάρων, εφευρετικών διασκεδαστών και διασκευαστών γνωστών ελληνικών και ξένων κομματιών, μουσικών πολύ γνωστών στο ελληνικό κοινό, με βάση την Αθήνα. Το μουσικό τους εύρος, οι απίθανες μεταμφιέσεις τους στη σκηνή, και το ταμπεραμέντο τους, κάνει τους BurgerProject αναμφίβολα την πιο εκρηκτική και feelgood μπάντα των τελευταίων ετών. Πιο συγκεκριμένα, η μπάντα των BurgerProject αποτελείται από τους, General ConZou στο μπάσο, Al the X-King στο τραγούδι και κιθάρα, Cosmic Communist στα πλήκτρα και Mosch Holiday στα drums. Έχουν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τίτλο «We Live in Athens» που συμπεριλαμβάνει 12 κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος θα μας παρουσιάσουν αναπάντεχες διασκευές απ’ όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής - από το swing ως το punk και από τη disco ως την country!

Πληροφορίες εκδήλωσης

Εισιτήρια εισόδου: €8

Ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.

Πού: Ammos beach bar (παραλία Μακένζη, Λάρνακα).

Κρατήσεις και πληροφορίες: τηλ. 24828844 (Ammos Makenzy beach)

Διοργανωτής: Γραφείο Αποφοίτων και Σύνδεσμος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










141