Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αναμένουν γραπτή πρόταση από τον Κενεβέζο για το σύστημα διορισμών


Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ αναμένουν ότι στη συνάντησή τους που θα έχουν  την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Κενεβέζο γα το νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών θα τους παραδοθεί ολοκληρωμένη γραπτή πρόταση. Αυτό ανέφερε στο  Paideia-News ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου. Ο κ. Πολυβίου πρόσθεσε ότι η  πρόταση του Υπουργού Παιδείας αναμένεται λογικά  να είναι βασισμένη στα όσα ελέχθησαν στο Προεδρικό στην τελευταία συνεδρία, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της  ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού ανέφερε ότι  αναμένει ότι η νέα πρόταση που θα δοθεί από τον υπουργό Παιδείας  θα είναι στηριγμένη στη αρχή της εξαίρεσης  από το νέο σύστημα, όλων εκείνων που υπηρέτησαν την εκπαίδευση και βασισμένη στα συμφωνηθέντα στο Προεδρικό.  

Επίσης, οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις συναντήθηκαν σήμερα και μεταξύ άλλων έστειλαν επιστολή στον υπουργό Παιδείας από τον οποίο ζητούν για να επισπευστούν οι διαδικασίες  για τις μονιμοποιήσεις,  οι οποίες ζητούν να γίνουν με τον υφιστάμενο κατάλογο (μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου) .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










144