Οι Γονείς Μέσης επικροτούν την απόφαση Χαμπιαούρη για διάλογο


Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης με ανακοίνωσή της επικροτεί την απόφαση του Υπουργού Παιδείας να καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε διάλογο στις 24 Ιουλίου με θέμα τον εξορθολογισμό του δημόσιου σχολείου, καθώς και οποιαδήποτε ενέργεια με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο πλευρών από όπου και αν αυτή προέρχεται. "Οι Οργανωμένοι Γονείς της Μέσης Εκπαίδευσης  θα είναι παρόντες.

Παρακολουθούμε  με ανησυχία την έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΥΠΠ και των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων, τις αρνητικές συνέπειες της οποίας θα υποστεί δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, το Δημόσιο Σχολείο.

Όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όλοι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία και τον ουσιαστικό ρόλο που επιτελεί η Δημόσια Εκπαίδευση και όλοι έχουμε εντοπίσει και αναγνωρίσει ότι υπάρχουν κενά αλλά και περιθώρια βελτίωσης. 

Σε αυτή τη βάση, ευελπιστούμε ότι όλοι θα προσέλθουν με καλή πίστη και θέληση στο τραπέζι του διαλόγου για επίλυση των όποιων διαφορών, για το συμφέρον των παιδιών μας και του δημόσιου σχολείου".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










157