Οι Γονείς Τεχνικής μαζί με τους μαθητές σε σημερινή διαμαρτυρία για τα κόμιστρα


Οι Γονείς της Παγκύπριας Συντονιστική Επιτροπή Συνδέσμων Γονέων Τεχνικών Σχολών, με ανακοίνωσή της αναφέρουν ότι «ενώνουν την φωνή τους με τους οργανωμένους μαθητές της ΠΣΕΜ και τη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 στις 11:30 π. μ. θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν για την επιβολή κομίστρων στα λεωφορεία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων.

Και συνεχίζουν:

«Με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή, οι γονείς και οι μαθητές των Τεχνικών Σχολών ζητούν από την κυβέρνηση όπως αναθεωρήσει την απόφαση της για την επιβολή κομίστρων στους μαθητές και να συνεχίσει η δωρεάν μεταφορά των μαθητών των Τεχνικών Σχολών, κατάκτηση που είχαν οι μαθητές των Τεχνικών Σχολών πολύ πριν εφαρμοστεί η δωρεά μεταφορά και στους υπόλοιπους μαθητές. Αυτή η παραχώρηση ήταν επίσης ένα αντισταθμιστικό μέτρο ώστε να προσελκύει μαθητές στις Τεχνικές Σχολές, κάτι που σίγουρα αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι πολύ σημαντικό.

Οι Τεχνικές Σχολές και τα Τεχνικά Επαγγέλματα δίνουν διέξοδο και ελπίδα στους νέους μας για να έχουν όραμα να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας αλλά και να μπορούν να αντικρίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










153