Οι πανελλαδικές θα γίνουν κανονικά, δηλώνει ο Αρβανιτόπουλος


 ΑΘΗΝΑ  «Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν τη γαλήνη και την ηρεμία γονιών και μαθητών», δήλωσε ο Έλληνας Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για το θέμα των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών.

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα γίνουν ομαλά και στην ώρα τους. Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με τον κόπο και την αγωνία των νέων ανθρώπων», δήλωσε.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος χαρακτήρισε το δικαίωμα των νέων να δώσουν Πανελλαδικές σε ένα περιβάλλον ομαλότητας και ηρεμίας, «ιερό», προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση «οφείλει να διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

Ο Έλληνας Υπουργός χαρακτήρισε την απόφαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ για απεργία εν μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων ως παράγοντα δημιουργίας έντονης αναταραχής στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου και αδικαιολόγητης αναστάτωσης σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που «θέτει σε ομηρεία μαθητές και εκπαιδευτικούς».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










146