Ολοκλήρωση Erasmus+ Έργου «EVASKILLS – Aξιολογώντας τις κοινωνικές δεξιότητες των άνεργων νέων»


Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ανακοινώνει τη διεξαγωγή της εκδήλωσης ολοκλήρωσης του Erasmus+ Έργου «EVASKILLS – Aξιολογώντας τις κοινωνικές δεξιότητες των άνεργων νέων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 από τις 5.30 μμ μέχρι τις 8.00 μμ στο Ξενοδοχείο Σεμέλη στην Λευκωσία. 
Το Έργο EVASKILLS στοχεύει στη μεταφορά βέλτιστων πρακτικών που έχουν εφαρμοσθεί με επιτυχία σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούν στην αξιολόγηση των κοινωνικών δεξιοτήτων (Soft Skills). Επιπλέον, στοχεύει στη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης και κοινωνικής ενσωμάτωσης των νέων, τη βελτίωση του ρόλου των επαγγελματιών εκπαίδευσης και κατάρτισης και στην ευαισθητοποίηση των αρμοδίων για τη χάραξη πολιτικών που αφορούν την εκπαίδευση και την κατάρτιση.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού, άνεργους νέους, διαμορφωτές πολιτικής στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και στο ευρύ κοινό. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στo τηλέφωνο 22806132 μέχρι 26 Ioυλίου 2016.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










107