ΟΛΤΕΚ: Εκτός προδιαγραφών τα υλικά που παραλήφθηκαν στην Γ΄ Τεχνική Σχολή Λεμεσού


Με ανακοίνωσή της η ΟΛΤΕΚ αναφέρει:

«Αναφορικά με το πρόσφατο γεγονός στην Γ΄ Τεχνική Σχολή Λεμεσού, επιθυμούμε να εκφράσουμε και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον έντιμο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη και να χαιρετήσουμε την απόφασή του, όπως ανασταλούν όλες οι εργασίες τοποθέτησης μωσαϊκών που δεν πληρούσαν τις συμφωνηθείσες προδιαγραφές.

Όλα τα δημόσια κτήρια και ειδικότερα τα σχολεία μας, πρέπει να κατασκευάζονται με υλικά υψηλών προδιαγραφών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο βαθμό η ασφάλεια των μαθητών μας.

Μέλημα της Οργάνωσής μας είναι η ασφάλεια των σχολικών μονάδων, γι’ αυτό οποιεσδήποτε μελλοντικές ενέργειες υποβαθμίζουν το επιθυμητό επίπεδο ασφαλείας των μαθητών μας, αναμφίβολα θα μας βρουν απέναντί τους.

Με βάση τα πιο πάνω, καλούμε τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τον Γενικό Ελεγκτή του Κράτους, όπως διερευνήσουν το ενδεχόμενο να έχουν γίνει παρόμοιες παρατυπίες στο παρελθόν και σε άλλα σχολεία.  Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, επιβάλλεται η αντικατάσταση αυτών των υλικών και η απόδοση ευθυνών το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προς τη Διεύθυνση της Γ΄ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού αλλά και στον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου, που μέσα από την άψογη συνεργασία τους, έφεραν στην επιφάνεια αυτό το σοβαρό θέμα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










178