Ομιλία καθηγητή Shlomo Avineri στο Παν. Λευκωσίας για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο


Στο πλαίσιο της 21ης επετείου από την ίδρυσή του, το Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει εκδήλωση με κύριο προσκεκλημένο τον καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και πρώην Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Shlomo Avineri. O καθηγητής Avineri θα αναπτύξει το θέμα «ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ: Τι έχει και τι δεν έχει αλλάξει». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα  την Παρασκευή, 04 Απριλίου στις 18:00 στο αμφιθέατρο UNESCO στο κτίριο EUROPA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Νίκος Περιστιάνης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων Ανδρέας Θεοφάνους. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παράλληλα έξω από το αμφιθέατρο έκθεση φωτογραφίας αναδεικνύοντας τις δραστηριότητες του Κέντρου κατά τα τελευταία 21 χρόνια. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν δημοσιεύσεις σε ειδικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με το Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων στο 22-841600 ή στο cceia@unic.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










188