Παγκόσμιο-τοπικό σεμινάριο του CIIM εξερευνά θετικές λύσεις τρεχόντων προβλημάτων


Το Διεθνές Ινστιτούτο Διοίκησης Κύπρου (CIIM) οργανώνει το πρώτο Σεμινάριο με θέμα «Παγκόσμιο - τοπικό Όραμα: Θετικές Λύσεις Τρεχόντων Προβλημάτων στην Κύπρο» την Παρασκευή, 8 Μαρτίου,  18.30-20.30, στο CIIM στη Λεμεσό (πάνω από το Starbucks δίπλα στα Δικαστήρια) και προσκαλεί όλους που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος.

Το “GloCal Vision” είναι μια πρωτοβουλία που έχει σκοπό να παρουσιάσει θετικές λύσεις για να υπερβούμε Παγκόσμια και τοπικά προβλήματα. Πέραν της Κύπρου, η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε συγχρόνως και στην Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία.

Σ’ αυτό το ανοικτό σεμινάριο οι φοιτητές του CIIM θα παρουσιάσουν βιντεογραφημένες λύσεις τρεχόντων προβλημάτων , όπως η ανεργία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ανακύκλωση, το οδήγημα και το παρκάρισμα μεταξύ πολλών άλλων. Επ’ ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, το πρώτο θέμα που θα παρουσιασθεί σε GloCal βίντεο θα είναι τα δικαιώματα της γυναίκας, φτιαγμένο από μεταπτυχιακούς φοιτητές του CIIM.

Το σεμινάριο καθοδηγεί ο LuisFilipeLages, Καθηγητής του Μάρκετινγκ, της καινοτομίας και των  Διεθνών Επιχειρήσεων  του Πανεπιστημίου της Λισσαβόνας και Επισκέπτης Καθηγητής στο CIIM.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.

Για εγγραφές επισκεφθείτε :  http://www.ciim.ac.cy/news-events/entry/glocal-vision-positive-solutions-for-current-problems-in-cyprus.html




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










98