Πανυπαλληλική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο Υπουργείο Οικονομικών


Η ΟΕΛΜΕΚ με εγκύκλιο της στα σχολεία  ενημερώνει για την πανυπαλληλική διαμαρτυρία που διοργανώνεται από το Συνδικαλιστικό Κίνημα την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 από τις 9.30π.μ. – 10.30π.μ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Φορολογικής Δικαιοσύνης, 17 – 23 Ιουνίου 2013 και της ημέρας δράσης, που οργανώνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από τα Ευρωπαϊκά Συνδικάτα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, η οποία, μετά από σύντομους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών Οργανώσεων, θα εγκρίνει σχετικό ψήφισμα το οποίο θα επιδοθεί στο Υπουργείο Οικονομικών.  Αντιπροσωπεία των Οργανώσεων, στη συνέχεια, θα επιδώσει το ψήφισμα και στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Κύριο αίτημα της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης και η εδραίωση φορολογικής δικαιοσύνης και ισονομίας όλων των πολιτών στις φορολογικές τους υποχρεώσεις προς το κράτος.

Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία για να επαναλάβουμε τη διαμαρτυρία μας για τα μονομερή μέτρα κατά των εργαζομένων και την απαίτησή μας για σεβασμό στους θεσμούς που αφορούν στα εργασιακά δρώμενα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










231