Παράταση στην προσέλευση εκπαιδευτών ΚΙΕ για υπογραφή συμφωνίας. Σήμερα αρχίζουν τα μαθήματα


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι τα μαθήματα στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης θα αρχίσουν σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013.

Όσον αφορά στα απολεσθέντα μαθήματα, επισημαίνεται ότι θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις για αναπλήρωσή τους.

Επίσης:

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι, για σκοπούς εξυπηρέτησης των Εκπαιδευτών, παρατείνεται η ώρα προσέλευσης για ανάθεση Σύμβασης και υπογραφή Συμφωνίας, σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, μέχρι τις 18.30. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, Εκπαιδευτές οι οποίοι δεν μπορούν να προσέλθουν εντός των πιο πάνω χρονικών ορίων, μπορούν να προσέλθουν αύριο Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τις 8.30 μέχρι τις 12.30.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση με ημερομηνία 1 Οκτωβρίου 2013 με το ίδιο θέμα, αύριο Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013, θα κληθούν οι Εκπαιδευτές όλων των Μητρώων Μαθηματικών της Επαρχίας Λευκωσίας για ανάθεση σύμβασης και υπογραφή συμφωνίας. Για το θέμα θα ακολουθήσει, εντός της ημέρας, σχετική ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται ότι τα Κ.Ι.Ε. θα αρχίσουν μαθήματα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013. Όσον αφορά στα απολεσθέντα μαθήματα, επισημαίνεται ότι θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις για αναπλήρωσή τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










208