Παρέμβαση Μπαλτά για την αναγνώριση πτυχίων Νομικής ιδιωτικών πανεπιστημίων Κύπρου από την Ελλάδα


Σε νέο κύκλο συζητήσεων φαίνεται να εισέρχεται Κύπρος και Ελλάδα για το πολυσυζητημένο θέμα των πτυχίων Νομικής των ιδιωτικών πανεπιστημίων που προσφέρονται στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφoρίες του Paideia-News τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τέως υπουργός Παιδείας της Ελλάδας Αριστείδης Μπαλτάς λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Κυβέρνηση Τσίπρα είχε στείλει ενημερωτική επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας την οποία με την οποία αναφέρεται σε απόφαση του  Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Ακαδημαΐκών και Πληροφόρησης (αρμόδιος Οργανισμός για την αναγνώριση των τίτλων σπουδών της αλλοδαπής Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης και την παροχή πληροφοριών σχετικά με σπουδές Aνώτατης Eκπαίδευσης στην αλλοδαπή και στην ημεδαπή).

Στο σημειώμα του ο κ. Μπαλτάς κάνει λόγο για σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα εγγραφής φοιτούντων ελληνικών Α.Ε.Ι., σε Σχολές η Τμήματα μη συγγενή με τη Νομική Επιστήμη, στο τρίτο έτος Νομικών Σχολών ιδιωτικών Πανεπιστημίων Κύπρου. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










167