Παρουσίαση βιβλίου από τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα «Κύπρος: Περίοδος Αγγλοκρατίας – Εικόνες»


Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου, στην οποία είναι ο κύριος χορηγός για έκτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου  “Κύπρος: Περίοδος Αγγλοκρατίας – Εικόνες”.  Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει ο Ακαδημαϊκός, τέως Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, κ. Γιώργος Γεωργής.

Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013, στις 7.30 το βράδυ, στο χώρο των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης Κύπρου (Αίθουσα Grecian – Ελληνικό Περίπτερο), στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση, που θα είναι ανοικτή για το κοινό, θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από την Επαρχιακή Ορχήστρα Σχολείων Λευκωσίας  υπό τη διεύθυνση του κ. Ευαγόρα Καραγιώργη.

Επίσης, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο σε κεντρικό σημείο του εκθεσιακού χώρου, το οποίο λειτουργεί σε όλες τις ώρες που θα είναι ανοικτή η Έκθεση. Στο περίπτερο, μεταξύ άλλων, δίνεται η ευκαιρία στους νέους να λάβουν μέρος σε κλήρωση με πλούσια δώρα, τα οποία προσφέρει η Τράπεζα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










146