Παρουσίαση των δράσεων του Εrasmus + EVASKILLS - Aξιολογώντας τις κοινωνικές δεξιότητες άνεργων νέων


Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ως ο Συντονιστής του Erasmus+ Έργου «EVASKILLS – Αξιολογώντας τις κοινωνικές δεξιότητες των Άνεργων Νέων», διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση των δράσεων και των εργαλείων στην αξιολόγηση των κοινωνικών δεξιοτήτων που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του Έργου. Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, στο Ξενοδοχείο Ποσειδώνια, στην Λεμεσό από τις 10.00 πμ μέχρι τις 1.00 μμ, ενώ παρόμοια ημερίδα διοργανώθηκε και την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016, στο Ξενοδοχείο Semeli, στην Λευκωσία.
Το Έργο EVASKILLS στοχεύει στη μεταφορά βέλτιστων πρακτικών που έχουν εφαρμοσθεί με επιτυχία σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούν στην αξιολόγηση των κοινωνικών δεξιοτήτων (Soft Skills). Επιπλέον, στοχεύει στη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης και κοινωνικής ενσωμάτωσης των νέων, τη βελτίωση του ρόλου των επαγγελματιών εκπαίδευσης και κατάρτισης και στην ευαισθητοποίηση των αρμοδίων για τη χάραξη πολιτικής που αφορούν την εκπαίδευση και την κατάρτιση.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτές και επαγγελματίες στον χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Λειτουργό Παραγωγικότητας κ. Ανδρέα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22806144 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο astylianou@kepa.mlsi.gov.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










146