Πετυχημένο και το φετινό Φεστιβάλ Feel Good του Πανεπιστημίου Λευκωσίας


Ο χώρος στο ανοικτό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας γέμισε από δεκάδες χαμογελαστά  πρόσωπα φοιτητών  που διασκέδασαν με διάφορες δράσεις, άκουσαν  σύγχρονη μουσική, χόρεψαν, γεύθηκαν  θαυμάσια  εδέσματα και αισθάνθηκαν πραγματικά υπέροχα για αρκετές ώρες  στη διάρκεια του φετινού Φεστιβάλ Feel Good.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας:

«Αυτή ήταν  μια πρωτοβουλία των φοιτητών του Managing Special Events, που ξεκίνησε  το 2013, τη χρονιά των δραματικών γεγονότων που συγκλόνισαν την Κύπρο. «Θελήσαμε τότε να δώσουμε λίγη χαρά στους φοιτητές μας, μέσα  στη θύελλα που σάρωσε την Κύπρο ύστερα από το «κούρεμα» και τις τραγικές επιπτώσεις του», δήλωσε ο  Γιώργος Παναγιώτου λέκτορας  στο Τμήμα Φιλοξενίας, Τουρισμού και Αθλητικής Διοίκησης. « Επίσης ιδρύσαμε το Ταμείο Αλληλεγγύης των Φοιτητών, με στόχο να συγκεντρωθούν  χρήματα που διατίθενται για την ενίσχυση φοιτητών οι οποίοι για τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν περιέλθει  σε δεινή οικονομική κατάσταση», υπέδειξε, προσθέτοντας πως το Φεστιβάλ Feel Good, το αγκάλισαν όχι μόνο οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Intercollege, αλλά επίσης το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό τους, που στη φετινή εκδήλωση έδωσαν εντυπωσιακό παρόν.

Ιδιαίτερα εκτιμήθηκε το παζαράκι γλυκών (ευγενής χορηγία των Βιέννα Μπαίηκερις), ενώ έγιναν κληρώσεις για δώρα, που προσφέρθηκαν μεταξύ άλλων από το μπουτίκ  ξενοδοχείο Altius και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Ufit. «Στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχουμε ως σύνθημα μας  το «Πρώτα οι φοιτητές». Πιστεύουμε φυσικά στην εκπαίδευση, αλλά δίνουμε μεγάλη έμφαση και στην ανθρώπινη προσέγγιση», επισήμανε  ο κ. Παναγιώτου.

Στη φετινή δεύτερη διοργάνωση του Φεστιβάλ Feel Good, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, προστέθηκαν στο πρόγραμμα αθλητικές αναμετρήσεις, όπως η καλαθόσφαιρα, το επιτραπέζιο τένις ακόμα και το «μπρά ντε φέρ», που συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή. «Η φετινή επιτυχία της διοργάνωσης, η αθρόα συμμετοχή όλων όσοι ενέχονται στο Πανεπιστήμιο, μας ενθάρρυνε ώστε να σκεφτόμαστε να καθιερώσουμε ως θεσμό πλέον αυτό το Φεστιβάλ. Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα νέων ανθρώπων, να τους δίνεις ελπίδα για το μέλλον, να προσπαθείς να τους ανυψώσεις  το ηθικό, σε εποχές, που παρά  την πρόοδο που έχει συντελεστεί από το τραγικό 2013, παραμένουν δύσκολες», κατέληξε ο κ. Παναγιώτου.

Σημειώνεται πως η διοργάνωση του Φεστιβάλ FeelGood είναι μέρος  του μαθήματος των φοιτητών που σπουδάζουν Managing Special Events» .
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


520