ΠΟΦΕΝ: Προκαλεί πρόβλημα στους φοιτητές ο τερματισμός των πτήσεων των ΚΑ προς Χήθροου


Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρακoλουθεί με έντονη ανησυχία τα όσα διαδραματίζονται με τις Κυπριακές Αερογραμμές και συγκεκριμένα με την πώληση της τελευταίας χρονοθυρίδας που κατέχουν οι Κ.Α στο αεροδρόμιο του Χήθροου στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την ΠΟΦΕΝ:

 «Υπάρχουν έντονες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των Κ.Α έχει προχωρήσει σε πώληση και της τελευταίας χρονοθυρίδας που κατείχαν οι Κ.Α στο αεροδρόμιο του Χήθροου, με αποτέλεσμα να τερματιστούν όλες οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου από τις 14/09/2014.

Αυτή η εξέλιξη μόνο αρνητική μπορεί να είναι και για τους ίδιους τους φοιτητές. Πλέον οι φοιτητές που σπουδάζουν Λονδίνο δεν θα μπορούν να έχουν απευθείας πτήση στο αεροδρόμιο του Χήθροου, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και το κόστος του εισιτηρίου που θα πληρώνουν και θα είναι έρμαιο στις αποφάσεις των ιδιωτικών εταιρειών.

Η ΠΟΦΕΝ θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να αντιδράσει ακόμη και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αν η κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια αντινεανική πολιτική στα ζητήματα παιδείας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










171