Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του The Limassol College


Πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων Χαρουπόμυλοι Λανίτη, η τελετή αποφοίτησης του The Limassol College παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας κ. Τάσου Μαλεκκίδη, εκπροσώπων κομμάτων, βουλευτών της Λεμεσού και άλλων διακεκριμένων καλεσμένων.

Στην ομιλία της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κολεγίου κ. Σούλα Κυθραιώτου Ζαβού αναφέρθηκε στο έργο του Κολεγίου, στο ζωτικό ρόλο της ιδιωτικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κύπρο και στη σημασία της ανάπτυξης μιας οικονομίας γνώσης. 

Η Διευθύντρια κ. Ρέα Αριστείδου στο χαιρετισμό της συνεχάρη τους απόφοιτους για την ολοκλήρωση των σπουδών τους και τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης και σκληρής δουλειάς στο οικονομικά δυσχερές περιβάλλον.

Εκ μέρους των φοιτητών απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Φοιτητικού Συμβουλίου Χάρης Ξενοφώντος που ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα των αποφοίτων των εκφράζοντας τις ανησυχίες του για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον τόπο.

Τα αριστεία απένειμε οι κ. Τάσος Μαλεκκίδης, και τα πτυχία οι βουλευτές Ανδρέας Μιχαηλίδης, Αθηνά Κυριακίδου, Νίκος Νικολαίδης, η Διευθύντρια Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης κα. Δέσποινα Μαρτίδου και η Διευθύντρια του ΙΔΕΠ κα. Ανδρούλα Παπαναστασίου.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


43