Προαγωγές, Ταλιαδώρος, Αβέρωφ, Αναστασιάδης, Καβάφης, ύπατοι και βασιλείς


«Την Τρόικα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη τους πείσαμε, το ΔΗΣΥ δεν ξέρουμε πως και αν θα τον πείσουμε». Με αυτά τα λόγια σε ψηλούς τόνους από τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρη Ταλιαδώρο ξεκίνησε σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ένας έντονος διαξιφισμός  με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Ήταν κάτι  που συζητήθηκε αφού και οι δυο ανήκουν στον ίδιο κομματικό χώρο.        

Αντιδρώντας, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε στον κ. Ταλιαδώρο: «Εσείς μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ζήτησε εξηγήσεις για την ειρωνεία όπως είπε, για να λάβει μια απάντηση  που εξέπληξε τους παρευρισκόμενους. «Όχι κύριε Ταλιαδώρε δεν είναι ειρωνεία, πραγματικά το εννοώ αυτό που είπα».  
Όμως τα πράγματα δεν έμειναν μέχρι εδώ. Όταν ο πρόεδρος  της ΟΕΛΜΕΚ άρχισε να αναλύει αριθμούς και λέγει ότι όλη η αναστάτωση θα γίνει για να γλιτώσει η Κυβέρνηση 100.000 ευρώ και διερωτάται γιατί επιμένει ο ΔΗΣΥ, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και έιπε:  

"Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεσμεύτηκε για αναδιάρθρωση της οικονομίας και η πρόταση μας δεν έχει να κάνει με μερικά εκατομμύρια . Ο Πρόεδρος  της Δημοκρατίας δεσμεύτηκε να προβεί σε εξορθολογισμό της δημόσιας υπηρεσίας και όχι να κάνουμε προαγωγές. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όταν γίνει κάποιος προαγωγή   μειώνονται και οι ώρες του που εργάζεται αντί 22, 10 ώρες" 

Μετά από λίγο ακολούθησε νέος έντονος διάλογος:

Αβ. Νεοφύτου : Διαβάστε και λίγο  Καβάφη

Δ. Ταλιαδώρος: Ο Καβάφης μας διδάσκει πως να οδηγήσουμε τα παιδιά μας στην Ιθάκη. Δε θα βάλουμε την παιδεία στον αυτόματο πιλότο.           

Αβ. Νεοφύτου Ο Καβάφης μιλά όμως και ύπατους και βασιλείς.  
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


104