Προκήρυξη μεταπτυχιακού προγράμματος στη διεύθυνση και Δημόσια Διοίκηση


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ), που είναι το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ανακοινώνει την έναρξη του 19ου Μεταπτυχιακού Προγράμματος μερικής φοίτησης στη Διεύθυνση και Δημόσια Διοίκηση 2015-2016. Το ΜΙΔ είναι δημόσια σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης η οποία υπάγεται στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι να προσφέρει στους εργαζομένους στον ιδιωτικό και το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα την ευκαιρία να ετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, προσφέροντάς τους ένα πλαίσιο εννοιών, αναλυτικών μεθόδων και τεχνικών που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες διευθυντικές γνώσεις και δεξιότητες. Προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα ειδίκευσης είτε στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων είτε στη Δημόσια Διοίκηση.

Το Πρόγραμμα αποτελείται από 5 ενότητες και αρχίζει το Φεβρουάριο του 2015 και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα κτίρια του ΚΕΠΑ στη Λευκωσία, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ. Το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα είναι €3.426 και καταβάλλεται σε δόσεις ανά ενότητα. Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα για φοιτητική χορηγία με μέγιστο ποσό €2.565.

Ο τίτλος που χορηγείται από το ΜΙΔ τυγχάνει ακαδημαϊκής αναγνώρισης επιπέδου Μάστερ, από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ) για κατόχους αναγνωρισμένου πτυχίου πανεπιστημιακού επιπέδου.

Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου που απασχολούνται στον ιδιωτικό και στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στο Πρόγραμμα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής την οποία μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cv και να την υποβάλουν στο ΜΙΔ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ, κ. Άκη Νικολαΐδη, τηλ. 22806117 και ηλεκτρονική διεύθυνση knicolaides@kepa.mlsi.gov.cv ή στη Γραμματεία του ΜΙΔ, στα τηλ. 22806128 ή 22806131.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










159