Προκήρυξη πρωινού Προγράμματος MBA του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης για άνεργους πτυχιούχους


To Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης ανακοινώνει ότι έχει προκηρύξει το πρωινό Πρόγραμμα ΜΒΑ 2016-2017 του ΜΙΔ πλήρους φοίτησης που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου 2016. Το Πρόγραμμα MBA είναι στοχευμένο στις ανάγκες των άνεργων νέων πτυχιούχων με γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική.

Το Πρόγραμμα θα διεξάγεται στα κεντρικά κτήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία σε πρωινές ώρες και πέρα από την ακαδημαϊκή μόρφωση που παρέχει σε επίκαιρα θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, προσφέρει παράλληλα και την ευκαιρία απόκτησης εργασιακής πείρας με την τοποθέτηση των συμμετεχόντων σε επιχειρήσεις / οργανισμούς  και κυβερνητικά τμήματα.

Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στο Πρόγραμμα πρέπει να υποβάλουν την on line αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy το αργότερο μέχρι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Επισημαίνεται ότι για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι την 27η Ιουνίου 2016, η γραπτή εξέταση για εισδοχή στο Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου 2016. Σε αυτή τη φάση θα προσφερθούν μέχρι 20 θέσεις στο Πρόγραμμα.

Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι την 4η Σεπτεμβρίου 2016 η γραπτή εξέταση θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2016.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










191