Προοδευτική ΚΦ: Συγχαρητήρια στη φοιτήτρια του ΠΚ Νεκταρία Παναγή και σε όλους τους αθλητές


Με ανακοίνωσή της, η Προοδευτική Κ.Φ.Πανεπιστημίου Κύπρου αναφέρει ότι  με την ολοκλήρωση της 4ης μέρας των 17ων Μεσογειακών Αγώνων που διεξάγονται στην Τουρκία, η χώρα μας κατάκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. «Η Προοδευτική Κ.Φ. Πανεπιστημίου Κύπρου θα ήθελε να συγχαρεί όλους του αθλητές της κυπριακής αποστολής στη Μερσίνα. Τόσο η συμμετοχή των αθλητών μας όσο και η συγκομιδή μεταλλίων της Κυπριακής αποστολής, μας γεμίζει με περηφάνια.

Συγχαίρουμε θερμά  την Νεκταρία Παναγή, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος. Η 23χρονη Κύπρια σπάζοντας τη φετινή της επίδοση, με άλμα στα 6.51μ. ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου. Η μεγάλη αυτή επιτυχία καταδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες του κυπριακού αθλητισμού.

Οι αθλητές μας, είναι το πιο χειροπιαστό και καλύτερο παράδειγμα για τη νέα γενιά του τόπου, αφού με τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους αγώνες στέλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μηνύματα υγιούς απασχόλησης προς τους νέους και νέες της Κύπρου. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα η νέα γενιά, τα μηνύματα από τους αθλητές μας δεν μπορούν παρά μόνο να μας γεμίζουν με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το μέλλον. Οι νέοι και η κοινωνία ευρύτερα, θα πρέπει να υιοθετήσει θετικά πρότυπα που θα δίνουν πραγματικές διεξόδους από τη σάπια υποκουλτούρα που μας πλασάρουν καθημερινά, ειδικά στη σημερινή εποχή με τα τόσα προβλήματα που δημιουργεί η καπιταλιστική κρίση και καθιστά τη νεολαία ευάλωτη.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες, είτε έχουν κερδίσει κάποιο μετάλλιο, είτε όχι. Για εμάς, ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να προσφέρεται και να προβάλλεται απλόχερα στη κοινωνία, ειδικά στους νέους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










125