Προς Κυριάκο Κυριάκου


Κύριε Κυριάκου,

 Το άρθρο σας με τίτλο «H τραυματική  εμπειρία μιας συνέντευξης στην ΕΕΥ», με το οποίο αναφέρεστε στο αίσθημα αδικίας σας, για  πρόσφατες προαγωγές της ΕΕΥ, δεν μπορεί να δημοσιευτεί στο Paideia-News για λόγους αρχής και δεοντολογίας.Κατ’ αρχήν ως Επαρχιακός Γραμματέας  ΟΕΛΜΕΚ Λεμεσού, και διατελέσας για 6 χρόνια μέλος του ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ 2008-2014, όπως υπογράφετε, είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος για ποιες προαγωγές αναφέρεστε και χωρίς να το επιδιώκετε να αφεθούν σκιές σε βάρος συναδέλφων σας.

Το Paideia-News καθιστά σαφές ότι δεν τοποθετείται επί της ουσίας της καταγγελίας, ούτε αρνητικά ούτε θετικά αφού αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη, στην οποία, όπως λέτε, θα προσφύγετε.

To Paideia-News έχει την άποψη  ότι  η καλύτερη επιλογή των  εκπαιδευτικών που πιστεύουν ότι αδικήθηκαν από την ΕΕΥ είναι ο δρόμος της δικαιοσύνης και όχι η δημοσιοποίηση της θέσης τους. To Paideia-News διευκρινίζει ότι δεν θα δημοσιεύσει κανένα παράπονο που έχει να κάνει με οποιαδήποτε απόφαση της ΕΕΥ, καθότι δεν είναι αρμόδιο για το σκοπό αυτό.

Κύριε Κυριάκου σας ευχαριστούμε τέλος για τις διορθώσεις που έχετε κάνει το τριήμερο, ώστε να μην αναφέρονται ονόματα, όμως μόνο και μόνο η δημοσίευση του άρθρου, θα προκαλούσε αντιδράσεις, που αν και δεν θα άγγιζαν την νομική πτυχή του θέματος (λίβελλο) θα είχαν σχέση με την ηθική, πτυχή την οποία θεωρούμε εξίσου σημαντική.  

Διεύθυνση Paideia-News




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










134