Πρώτη θέση στον Παγκύπριο διαγωνισμό Κομμωτικής σε μαθητή της Β΄ Τεχνικής Λεμεσού


Η έκθεση Hair and beauty 2017,που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Μαρτίου 2017 στο Pavilion Hall στη Λευκωσία, αποτελεί τη μεγαλύτερη Παγκύπρια διοργάνωση της ειδικότητας της κομμωτικής. Η έκθεση οργανώθηκε από την Παγκύπρια  ομοσπονδία κομμωτών και κουρέων Κύπρου, σε συνεργασία με το συμβούλιο εγγραφής κομμωτών και κουρέων Κύπρου. Οι διαγωνισμοί που διεξήχθηκαν κατά τις δύο μέρες της έκθεσης, χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: 1) Σχολές 2) Νέοι έως 25 ετών junior και 3) Επαγγελματίες.

Οι μαθητές μας έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στην κατηγορία «Σχολές». Έλαβαν μέρος έντεκα μαθητές στα τέσσερα από τα πέντε θέματα του διαγωνισμού, τα οποία ήταν:

«Κούρεμα καρέ σε κούκλα»

  • Ιωάννου Μελίνα ΚΟ3
  • Λοΐζου ΜύριαΚΟ3
  • Κωνσταντίνου Μιχαέλα ΚΟ3

«Νυφικό χτένισμα σε κούκλα»

  • Κουσιάππα Αναστασία    ΚΟ3
  • Χριστοδούλου Ραφαέλα  ΚΟ3
  • Λάνγκας Χριστίνα            ΚΟ2α

«Τύλιγμα Ρολών σε ελεύθερο σχέδιο σε κούκλα»

  • Φιλίππου Ναυσικά            ΚΟ3
  • Χαραλάμπους Σοφία        ΚΟ2α
  • Δημοσθένους Μάρθα       ΚΟ2β
  • Νικολάου Ανδρέας           ΚΟ1

«Εμπορικό κούρεμα –σε μοντέλο (αντρικό)»

  • Ξένιος Γεωργίου               ΚΟ3

Ο μαθητής Γεωργίου Ξένιος κατέκτησε την Α΄ Παγκύπρια θέση στο «εμπορικό κούρεμα –σε μοντέλο (αντρικό)», όπου διακρίθηκε ανάμεσα σε 38 άτομα από Κύπρο και Ελλάδα.

Η Σχολή συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μαθητή της Ξένιο Γεωργίου που κατέκτησε την Α΄ Παγκύπρια θέση. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











260