Σε αναμονή για τον διορισμό Υπουργού Παιδείας


  Αμέσως μετά την εκλογική νίκη του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη άρχισε η διαδικασία επιλογής των μελών του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Ονόματα πηγαίνουν και να έρχονται ενώ οι υποψήφιοι ή ενδιαφερόμενοι για ένα υπουργείο αυξάνονται.

Για το Yπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Paideia-News πληροφορείται ότι έχουν γίνει κάποιες διεργασίες και πριν από τις εκλογές, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οριστική απόφαση. Τις επόμενες ώρες θα αρχίσουν να γράφονται ονόματα υποψηφίων στο πλαίσιο του συναγωνισμού για περισσότερα κλικ.

Το Paideia-News, δεν θα μπει σε αυτό το ράλι συλλογής κλικ με φανταστικά σενάρια και στο παιγνίδι προβολής ονομάτων που έμμεσο σκοπό έχουν να καούν αυτοί που δήθεν αποκαλύπτουν.

Σενάρια με υποψηφίους υπάρχουν. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η λίστα υποψηφίων είναι περιορισμένη. Το άγνωστο στοιχείο που παραμένει είναι το κριτήριο με το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιλέξει τον/την Υπουργό Παιδείας.   

Πάντως, η επιλογή Υπουργού Παιδείας, όπως πάντοτε αποτελεί σημείο αναφοράς στις τάξεις των εκπαιδευτικών και κυρίως των συνδικαλιστικών οργανώσεων τους.

*Στα βραδινά δελτία ειδήσεων των καναλιών γίναμε μάρτυρες ενός πύργου της Βαβέλ μέσα από τον οποίο, ο καθένας μιλούσε τη δική του γλώσσα και πρόβαλλε τους ...δικούς του ως υποψήφιους υπουργούς. 

Το Paideia-News θα επανέλθει μόλις έχει ξεκάθαρη εικόνα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










155