Σε Πανελλήνιο Συνέδριο στον Βόλο συμμετείχε το Κολλέγιο CDA Πάφου


Στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις, Μάρκετινγκ» που διοργάνωσε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος, συμμετείχε αντιπροσωπεία του Κολλεγίου CDA Πάφου τις 5 και 6 Οκτωβρίου 2018 στον Βόλο.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους κ. Ευστάθιο Μιχαήλ, Διευθυντή του Κολεγίου CDA Πάφου, κ. Καρολίνα Κυπριανού Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Κολεγίου CDA Πάφου, κ. Γεώργιο Μποσμαλή Λέκτορα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Συνεργάτη του Κολεγίου CDA και την κ. Ελένη Ζαγγελίδου, Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Συνεργάτιδα του Κολλεγίου CDA, παρουσίασαν το νέο καινοτόμο αξιολογημένο πρόγραμμα σπουδών του Λειτουργού Τελετών Κηδειών και Ταριχευτή, μοναδικό σε Κύπρο και Ελλάδα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου Επίκουρος Καθηγητής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος τόνισε την ανάγκη οι λειτουργοί γραφείων κηδειών, να κατανοήσουν τη φιλοσοφία των εργαλείων επικοινωνίας και με επικοινωνιακές δεξιότητες να βελτιώσουν την επαγγελματική τους συμπεριφορά.

Το Συνέδριο χαιρέτησε και η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία επεσήμανε ότι η Πολιτεία οφείλει να σταθεί στο πλευρό των λειτουργών και να δημιουργηθεί ενιαίο νομοθετικό πλαίσιο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, σημείωσε ότι η ανάπτυξη νέων τεχνολογικών εφαρμογών, που στόχο έχουν την άμεση διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή μηνύματος, δε θα πρέπει να αφήνει τους συναδέλφους λειτουργούς αμέτοχους ή αδιάφορους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










221