Στις 28 Μαρτίου, Ημέρα Ενημέρωσης της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου


 H Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στην Ημέρα Ενημέρωσης της Σχολής, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, την Πέμπτη 28η Μαρτίου 2013. Συνοπτικό πρόγραμμα Ημέρας Ενημέρωσης 10π.μ. – 4μ.μ: ξεναγήσεις στα εργαστήρια του Ινστιτούτου, συναντήσεις με τους διακεκριμένους Ερευνητές και Καθηγητές του Ινστιτούτου και της Σχολής καθώς και τους φοιτητές της, όπως επίσης και παρουσιάσεις σχετικά με τα προγράμματα Μοριακής Ιατρικής και Ιατρικής Γενετικής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημέρας Ενημέρωσης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Σχολής www.cing.ac.cy/csmm/  

Προγράμματα Ιατρικής Γενετικής και Μοριακής Ιατρικής (ΣΜΙΚ)

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα Μάστερ στην Ιατρική Γενετική και Μοριακή Ιατρική χαρακτηρίζονται ως εντατικά, με διάρκεια 12 μηνών. Εντός του διαστήματος αυτού, οι φοιτητές ενσωματώνονται αμέσως στις ερευνητικές ομάδες του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και παράλληλα παρακολουθούν διαλέξεις μαθημάτων κοινού κορμού και μαθημάτων επιλογής. Οι διδακτορικοί φοιτητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα του τομέα του κάθε προγράμματος, όπως επίσης και μαθήματα επιλογής. Ο στόχος είναι να προσκομίσουν τη θεωρητική γνώση του προγράμματος που επέλεξαν πριν προχωρήσουν στο ερευνητικό τους πρόγραμμα. Η ερευνητική διατριβή των διδακτορικών φοιτητών θα εκπονηθεί στα εργαστήρια του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Η διάρκεια της διδακτορικής φοίτησης είναι 4 χρόνια. Τα προγράμματα της Ιατρικής Γενετικής και της Μοριακής Ιατρικής προσφέρονται στην Αγγλική γλώσσα.

Αιτήσεις για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-14

Η υποβολή αιτήσεων πρέπει να γίνει μέσω της ιστοσελίδας της Σχολής www.cing.ac.cy/csmm/  Αιτήσεις γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013.

Διαγωνισμός Γνώσεων / GeniusGeneticsQuiz

Εντός των πλαισίων της Ημέρας Ενημέρωσης της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, υπό την αιγίδα της Διευθύντριας Μέσης Εκπαίδευσης, Δρ. Ζήνας Πουλλή, ο διαγωνισμός γνώσεων CSMMGeniusGeneticsQuiz. Με αυτό τον τρόπο, η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε μαθητές Λυκείου που ενδιαφέρονται για θέματα ανθρώπινης βιολογίας που άπτονται των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου, να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι και να συμμετέχουν στις διαδικασίες διάγνωσης και μελέτης κληρονομικών ασθενειών. Αυτό το έπαθλο θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, να διεισδύσουν στις πρωτοποριακές διαγνωστικές και ερευνητικές δραστηριότητες του Ινστιτούτου, ένα αποκλειστικό προνόμιο των φοιτητών της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημέρα Ενημέρωσης καθώς και για τον διαγωνισμό CSMM Genius Genetics Quiz βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Σχολής www.cing.ac.cy/csmm/  και στο Facebook (ψάξε Cyprus Institute of Neurology and Genetics και κάνε Like και Share).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










202