Στο ψυγείο το Σχέδιο Αξιολόγησης. ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ δεν πήγαν στη σύσκεψη


«Έντιμε κύριε Υπουργέ,

Το Κ.Δ.Σ. της ΟΕΛΜΕΚ σε συνεδρία του την περασμένη Τρίτη ασχολήθηκε με το χρονίζον θέμα των σχεδίων υπηρεσίας των καθηγητών Σχεδιασμού και Τεχνολογίας.

Αποφάσισε όπως μη προσέλθει σε συζήτηση για το σχέδιο Αξιολόγησης που μας έχετε παραδώσει, αν δεν λυθεί προηγουμένως το προαναφερθέν θέμα.

Η σύνδεση του αιτήματος των καθηγητών Σχεδιασμού και Τεχνολογίας με το όλο θέμα γίνεται, γιατί έχει άμεση συνάφεια και σχέση με το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Θέση της ΟΕΛΜΕΚ είναι ότι οι συνάδελφοι με την εφαρμογή ενός νέου σχεδίου αξιολόγησης, πρέπει να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, χωρίς διακρίσεις και άλλα προβλήματα.

Ενώ πολλές φορές μας διαβεβαιώσατε ότι το ζήτημα θα λυθεί σύντομα, θέτοντας μάλιστα συγκεκριμένα χρονικά ορόσημα, δυστυχώς το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα συνεχίζοντας μια άδικη μεταχείριση των συναδέλφων της ειδικότητα του Σχεδιασμού και της Τεχνολογίας.

Για άλλη μια φορά σας απευθύνουμε θερμή παράκληση, όπως προχωρήσετε σε άμεση λύση του αιτήματος των εκπαιδευτικών Σχεδιασμού και Τεχνολογίας».

Με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί το χάσμα και να υπάρξει κανονικός διάλογος. Ουσιαστικά το σχέδιο Αξιολόγησης μπαίνει στο ψυγείο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










198