Συγκλονιστικό: 17χρονοι μαθητές απειλούσαν16χρονο μαθητή επειδή δεν πλήρωσε ναρκωτικά που του έδωσαν


Τρομακτικές διαστάσεις προσλαμβάνει  η μάστιγα των ναρκωτικών στην Πάφο αφού αποτελεί πλέον τραγικό γεγονός ότι ανάμεσα στους χρήστες περιλαμβάνονται ακόμα και μαθητές. Μια υπόθεση σοκ έφθασε χθες στα γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου με την ομολογία 16χρονου μαθητή ότι προμηθευόταν έναντι αδρής αμοιβής κάνναβη από δύο 17χρονους συμμαθητές του.

Η σοβαρή αυτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν 19χρονη μαζί με τον 16χρονο αδελφό της και τον πατέρα τους μετέβησαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου και κατήγγειλαν ότι η 19χρονη δεχόταν απειλές μέσω τηλεφώνου  κατά της ίδιας και του αδελφού της σχετικά με αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα ζητούσαν από την νεαρή να πληρώσει μεγάλο  χρηματικό ποσό ευρώ για ναρκωτικά που πώλησαν στον αδελφό της.

Ο 16χρονος  κατέθεσε στην αστυνομία ότι δύο 17χρονοι συμμαθητές του τον  απειλούσαν  το τελευταίο διάστημα ζητώντας του επίμονα να τους δώσει χρήματα για  κάνναβη την οποία του προμήθευσαν. Όταν οι απειλές στράφηκαν προς την αδελφή του αναγκάστηκε  να ενημερώσει την οικογένειά του και να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία.

Όπως ανάφερε ο 16χρονος τον περασμένο Οκτώβριο 17χρονος συμμαθητής του τον προμήθευσε  με 28γρ. κάνναβη . Στη  συνέχεια ο συμμαθητής του, ζητούσε από αυτόν  επίμονα μεγάλο χρηματικό ποσό.  Δεν μπόρεσε όμως να βρει τόσα χρήματα και του έδωσε μόνο 100 ευρώ.

Επίσης ο 16χρονος  αναφέρθηκε και σε μια δεύτερη πρόσφατη περίπτωση όπου άλλος 17χρονος συμμαθητής του τον προμήθευσε με άλλα 28γρ. κάνναβη για μεγάλο χρηματικό ποσό. Ούτε και σε αυτή την περίπτωση βρήκε τα χρήματα και άρχισαν τότε οι απειλές κατά της ζωής του αλλά και μελών της οικογένειας του. Οι προμηθευτές του ζητούσαν συνολικά χρηματικό ποσό 1800 ευρώ.

Μετά την  ομολογία του 16χρονου μαθητή  η ΥΚΑΝ Πάφου προχώρησε 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










177