Ο νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ Πανίκος Φιλίππου συναντήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου, με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκο Χατζηγιάννη και τον βουλευτή και μέλος της Επιτροπής Παιδείας, Πανίκο Λεωνίδου. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Χατζηγιάννης συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο και ανέφερε ότι τα κύρια συστατικά για την περαιτέρω ώθηση του Πανεπιστημίου θα πρέπει να είναι η συλλογικότητα και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και αλληλοσεβασμού. Ο κ. Λεωνίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Φιλίππου και σημείωσε ότι ο νέος Πρόεδρος χαίρει εκτίμησης από το σύνολο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας αλλά και από την κοινωνία.
Ο κ. Φιλίππου ευχαρίστησε τους βουλευτές για την παρουσία τους στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και κατέδειξε τον κοινό σκοπό που τους ενώνει, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη και πρόοδο του Πανεπιστημίου και των φοιτητών του. Τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο προχωρεί δυναμικά μπροστά με εξωστρέφεια, διαφάνεια και αποφασιστικότητα. Οι πρόσφατες ερευνητικές επιτυχίες των ακαδημαϊκών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, υπογράμμισε ο κ. Φιλίππου, αποτελούν φάρο για καλύτερες μέρες και επιβεβαιώνουν τον προσανατολισμό του Πανεπιστήμιου στην εφαρμοσμένη έρευνα. Για τον λόγο αυτό, ζήτησε τη στήριξη της Πολιτείας, ώστε το Πανεπιστήμιο να συνεχίσει την πορεία του προς την καθιέρωση ως ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο αριστείας.
Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Πανεπιστημίου, ήταν επίσης οι Διόφαντος Χατζημιτσής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Κρίστης Χρυσοστόμου Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, καθώς και ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών Δρ Κώστας Χόππας.