Σύνδεσμος Προϋπηρεσιακής: Ανακούφιση επειδή τερματίζεται η πολύμηνη αβεβαιότητα


Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Προϋπηρεσιακής Κατάρτισης (Σ.Ε.Π.ΚΑ) με ανακοίνωσή  του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκο Κενεβέζο για το επιτυχές αποτέλεσμα των προσπαθειών του για τη κατάργηση της πρόνοιας του μνημονίου για αύξηση κατά μία διδακτική περίοδο την εβδομάδα των εκπαιδευτικών. Αυτό, προσθέτει, θα έχει σαν αποτέλεσμα να διασωθούν οι θέσεις των συμβασιούχων και εκτάκτων εκπαιδευτικών.

Συνεχίζοντας, εκφράζει την ανακούφιση των μελών του αφού, όπως αναφέρε,ι τερματίζεται η πολύμηνη αβεβαιότητα αφ’ ότου είχε τεθεί στο μνημόνιο η εν λόγω πρόνοια, γεγονός που θα έστελνε στην ανεργία μεγάλο αριθμό συμβασιούχων και εκτάκτων εκπαιδευτικών με όλες τις δυσμενείς συνέπειες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα,  ευχαριστεί θερμά τους μόνιμους και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς για την αλληλεγγύη και συνεισφορά τους για τη διάσωση των θέσεων εργασίας των μη μόνιμων συναδέλφων τους.

Καταλήγοντας τονίζει ιδιαίτερα ότι «όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις υπηρεσίες μας για την παιδεία, την προαγωγή του πολιτισμού και την πρόοδο των νέων και της κοινωνίας μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










214