Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου: Σεμινάριο για την εφαρμογή της Ενιαίας Εκπαίδευσης στην Ευρώπη


  Ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου διοργανώνει στις 3 Οκτωβρίου 2018, ώρα 13:00 - 17:00 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κεντρικά, Καλλιπόλεως, Αίθουσα Ε010) σεμινάριο με τίτλο «What psychology can do for inclusive education? A European perspective". Το παρόν σεμινάριο διοργανώνεται από τον Κλάδο Σχολικής Ψυχολογίας του Συνδέσμου και περιλαμβάνει παρουσιάσεις από διακεκριμένους Ευρωπαίους Σχολικούς/Εκπαιδευτικούς ψυχολόγους. Πραγματοποιείται στα πλαίσια φιλοξενίας της Επιτροπής Ψυχολογίας στην Εκπαίδευση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ψυχολόγων (European Federation of Psychologists1 Associations; EFPA) στην Κύπρο.

Το σεμινάριο απευθύνεται εκτός από τα τακτικά και μη τακτικά μέλη του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου, σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς δασκάλους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εκπαίδευση.

Οι παρουσιάσεις του σεμιναρίου θα γίνουν στα Αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: https://www.cypsa.org.cy/seminar-what- psychology-can-do-for-inclusion-nicosia-oct-3rd/

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων Κύπρου.

Ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου ως μέλος της EFPA έχει αναλάβει να φιλοξενήσει στην Κύπρο το Ευρωπαϊκό Εξάμηνο Ψυχολογίας κατά την περίοδο Ιούνιο-Δεκέμβριο 2018. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα διεξαχθούν στην Κύπρο αρκετές εκδηλώσεις, τόσο εσωτερικές της EFPA όσο και ανοιχτές στην κοινότητα, και θα συγκεντρώσουν συμμετοχή από ολόκληρη την ήπειρο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










158