Συνέδριο Εκπαιδευτικών Αγγλικών ΟΕΛΜΕΚ και CyTEA


Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αγγλικής Κύπρου (CyTEA) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καθηγητών Αγγλικών ΟΕΛΜΕΚ (ΠΑΣΥΚΑ) συνδιοργανώνουν συνέδριο με τίτλο ‘EFL Reloaded’. Το συνέδριο διερευνά τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης ξένων γλωσσών (EFL).

Θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία τις 8 και 9 Νοεμβρίου και φιλοξενεί διεθνούς φήμης προσκεκλημένους ομιλητές.

Οι κύριοι ομιλητές και τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν είναι:

Gavin Dudeney – 'New Literacies, Teachers and Learners’.

Radmila Popovic –'Assessment for Learning: The Whats and Hows'.

CliffParry –  ‘A question of content’

Το συνέδριο προσφέρει επίσης μια ποικιλία παρουσιάσεων κι εργαστηρίων το Σάββατο (8 Νοεμβρίου) και βιωματικά εργαστήρια την Κυριακή (9 Νοεμβρίου). Τα εργαστήρια της Κυριακής θα γίνουν από τους κύριους ομιλητές του συνεδρίου στ’ ακόλουθα θέματα:

Εργαστήρι 1: New Literacies: Theory to Practice; Static to Mobile  

Gavin Dudeney

Εργαστήρι 2: Re-invigorating Grammar Teaching through Grammaring

Radmila Popovic

Εργαστήρι 3:   Learning Styles

Cliff Parry

Κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρακολουθήσει δύο από τα εργαστήρια της Κυριακής και οι θέσεις θα δοθούν κατά σειρά προτεραιότητας. Συμβουλεύουμε όπως εγγραφείτε νωρίς έτσι ώστε να διασφαλίσετε θέση στα εργαστήρια της επιλογής σας.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου και την αίτηση εγγραφής στο www.cyelt.com  και στο  http://tinyurl.com/oldkdr4

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε ηλεκτρονικά στο sophiecy@yahoo.com ή elenaparask@gmail.com ή να τηλεφωνήσετε στους ακόλουθους αριθμούς : 99553701/ 99435454 / 99699484

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










187