Τα ξαναλένε την ερχόμενη εβδομάδα Κενεβέζος- εκπαιδευτικές οργανώσεις για το σύστημα διορισμών


Για την ερχόμενη εβδομάδα ανανέωσαν το ραντεβού τους ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Κενεβέζος και οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ  για το θέμα του συστήματος διορισμών.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού ανέφερε στο Paideia-News ότι στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πολύ καλή συζήτηση σε καλή ατμόσφαιρα και εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι του θέματος. Ο κ. Φυλακτού πρόσθεσε ότι ανανεώθηκε το ραντεβού  των εκπαιδευτικών οργανώσεων με τον υπουργό Παιδείας την ερχόμενη εβδομάδα.

  Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου δήλωσε στο Paideia-News ότι έγινε μια εποικοδομητική συνάντηση και μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με ανταλλαγή απόψεων χωρίς δεσμεύσεις. Είπε επίσης ότι ο υπουργός Παιδείας τους ζήτησε να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











113