Ταλιαδώρος: Αγανάκτηση «Αλλαγής» για τη στάση του ΔΗΣΥ στη Βουλή για τις 26 προαγωγές


Ο Πρόεδρος της  Κίνησης Kαθηγητών «Αλλαγή» Δημήτρης Ταλιαδώρος, με δήλωσή του  στο Paideia-News αναφέρεται στην απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών να αποπαγοποιήσει τις 26 προαγωγές της Μέσης που είχαν ανακοινωθεί από την ΕΕΥ, αλλά δεν ίσχυσαν λόγω της απόφασης της Βουλής. Ο κ. Ταλιαδώρος σημειώνει ότι με την αποπαγοποίηση των 26 προαγωγών αποκαθίσταται μια αδικία αφού οι προαγωγές είχαν ανακοινωθεί από την ΕΕΥ και απλώς δεν είχε σταλθεί η σχετική επιστολή.

Συνεχίζοντας εκφράζει την ικανοποίησή  του και τις ευχαριστίες του, ιδιαίτερα προς τον υπουργό Παιδείας και τον υπουργό Οικονομικών, συνολικά στο Υπουργικό Συμβούλιο, στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών,  καθώς και τα μέλη της Επιτροπής για την εξέλιξη.

Επίσης, ο πρόεδρος της Αλλαγής, που πρόσκειται στο ΔΗΣΥ, εκφράζει την αγανάκτησή του για τη στάση που τήρησε  Δημοκρατικός Συναγερμός στη συζήτηση του θέματος τηρώντας αποχή και πρόσθεσε:

«Μας ξενίζει το γεγονός ότι ο ΔΗΣΥ δεν αποδέχτηκε την επιχειρηματολογία  του Υπουργικού Συμβουλίου. Οι δογματισμοί ε κάθε περίπτωση έχουν αποτύχει».      




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










140