Τελέστηκαν τα εγκαίνια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Μενεού


Την Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού τέλεσε τα εγκαίνια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Μενεού.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Δρομολαξιάς-Μενεού Μιχάλης Ανδρονίκου, η Διευθύνουσα του Νηπιαγωγείου Μενεού  Χρυστάλλα Κοντονικόλα και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Αντώνης Ζαρίντας.

Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δημιουργία του νέου νηπιαγωγείου. Ακολούθως, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου παρουσίασαν ένα υπέροχο και βαθύτατα συγκινητικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διαχρονικά φιλειρηνικά μηνύματα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς-Μενεού, αρκετοί βουλευτές, επιθεωρητές, αξιωματούχοι κ.ά.

Το νέο Δημόσιο Νηπιαγωγείο Μενεού υποδέχθηκε τους πρώτους μαθητές τον Σεπτέμβριο του 2016, αντικαθιστώντας το παλαιό Νηπιαγωγείο που λειτουργούσε από το 1982. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο, λειτουργικό και αισθητικά ελκυστικό. Διαθέτει τρεις άνετες αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ειδικής εκπαίδευσης, ειδικά διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο για φυσική αγωγή, πιστοποιημένο παιδότοπο, κήπο, λαχανόκηπο και περιβόλι κ.ά. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










217