Τελετή αποφοίτησης Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015, η τελετή αποφοίτησης των δύο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (ΜΙΔ), του βραδινού ελληνόφωνου Προγράμματος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσια Διοίκηση και του πρωινού αγγλόφωνου Προγράμματος Master in Business Administration.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέα Ασσιώτη, επισήμων και πλήθους φίλων και συγγενών των αποφοίτων.

Σε χαιρετισμό της στην τελετή αποφοίτησης, τον οποίο ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου ανέφερε ότι «το ΜΙΔ λειτουργούσε και λειτουργεί ως φορέας διαμόρφωσης και ανάπτυξης διευθυντικών στελεχών, παρέχοντας στους απόφοιτους γνώσεις και επενεργώντας ως καταλύτης για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη επαγγελματικών διευθυντικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων για στρατηγική σκέψη, κατανόηση της πολυπλοκότητας και των ιδιαιτεροτήτων της σύγχρονης οικονομίας και των αναγκών της σημερινής επιχείρησης».

Στην ομιλία του ο Διευθυντής του ΜΙΔ κ. Ντίνος Καθητζιώτης τόνισε ότι στόχος του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης είναι να δημιουργεί ολοκληρωμένους και εργοδοτήσιμους επαγγελματίες που θα έχουν άριστη γνώση των αρχών Διεύθυνσης, αλλά και ουσιαστική επαφή με την κυπριακή πραγματικότητα. Επισήμανε δε ότι το σκεπτικό του περιεχομένου των προγραμμάτων αυτών είναι ο προσανατολισμός στις ανάγκες και τις συνθήκες της κυπριακής πραγματικότητας.

Αυτή την περίοδο το Ινστιτούτο δέχεται αιτήσεις για το νέο βραδινό Πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσια Διοίκηση 2016-2017 που αρχίζει στις 9 Φεβρουαρίου του 2016. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ κ. Άκη Νικολαΐδη στο τηλέφωνο 22806117 ή στην Λειτουργό του ΜΙΔ κα Σοφία Ευριπίδου στο τηλέφωνο 22806166 και στην ιστοσελίδα www.mim.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










178