Τελετή Αποφοίτησης του KES College για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2015-2016


Την Παρασκευή 1ηΙουλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του KES College για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2015-2016.

Τους τελειόφοιτους του KES College, οι οποίοι στη διάρκεια της τελετής παράλαβαν τους καταληκτικούς τίτλους σπουδών τους, τίμησαν με την παρουσία τους αξιωματούχοι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και συγγενείς και φίλοι των φοιτητών.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του KES College,κ. Πέτρος Στυλιανού, σε ομιλία του αναφέρθηκε στα σαράντα πέντε χρόνια λειτουργίας του KES College και προέβη σε απολογισμό των πεπραγμένων της ακαδημαϊκής χρονιάς.

«Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ο αριθμός των φοιτητών που φοίτησαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, αυξήθηκε κατά 27,23% σε σύγκριση με το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, γεγονός που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το ποιοτικό επίπεδο του κολλεγίου», είπε ο κ. Στυλιανού.

Εκ μέρους της φοιτητικής κοινότητας, σύντομο χαιρετισμό εκφώνησε ο απόφοιτος με την ψηλότερη βαθμολογία κ. Ευριπίδης Ευριπίδου, τελειόφοιτος του προγράμματος σπουδών «Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου (3 χρόνια, Ανώτερο Δίπλωμα),ο οποίος αφού ευχαρίστησε το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του KES College για τις άψογες υπηρεσίες τους, σημείωσε ότι «με κόπο, μόχθο αλλά και πολύ μεράκι, φτάσαμε στο τέλος του φοιτητικού μας κύκλου, γεμάτου με στιγμές που δεν θα αλλάζαμε με τίποτα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










221