Τελετή Αποφοίτησης του KES Collegeγια το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017


Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τελετή Αποφοίτησης του KES College για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2016-2017. Ο απολογισμός της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς είναι 138 τελειόφοιτοι από 17 Προγράμματα Σπουδών.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, της εκκλησίας, των επιχειρήσεων, του πολιτισμού καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων των τελειόφοιτων.

Στην έναρξη της Τελετής, ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος τέλεσε δέηση και απηύθυνε τις ευχές του προς τους τελειόφοιτους. Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του KES College, Πέτρος Στυλιανού έκανε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2016-2017 και αναφέρθηκε στα σαράντα έξι χρόνια εξελικτικής πορείας του KES College και στα 22 Αξιολογημένα-Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών που διαθέτει πλέον το κολλέγιο. «Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των φοιτητών που φοίτησαν κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, αυξήθηκε κατά 14,6% σε σύγκριση με το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεχόμενη αύξηση της εμπιστοσύνης του κόσμου προς το ποιοτικό επίπεδο του κολλεγίου», ανέφερε ο κ. Στυλιανού. Στο τέλος, συνεχάρη θερμά όλους τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. 

Εκ μέρους της φοιτητικής κοινότητας, σύντομο χαιρετισμό εκφώνησε η απόφοιτος με την ψηλότερη βαθμολογία κα Άννα Προική, τελειόφοιτη του Προγράμματος Σπουδών «Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου (3 χρόνια, Ανώτερο Δίπλωμα), η οποία αφού ευχαρίστησε το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του KES College για τις άψογες υπηρεσίες τους, σημείωσε ότι «Η πορεία στο KES College ήταν μία διαδρομή με ποικιλία εμπειριών και γνώσεων με υπέροχους καθηγητές και συμφοιτητές και πιστεύω πως μας έχει επηρεάσει όλους προς το καλύτερο και μας έχει ανοίξει τους δρόμους για την επαγγελματική ζωή». 

Ακολούθησε η απονομή βραβείων σε τελειόφοιτους με την υψηλότερη βαθμολογία από εκπροσώπους διαφόρων εταιρειών και οργανισμών και η απονομή τίτλων σπουδών από τον κ. Στυλιανού και τους Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με το πέταγμα των καπέλων και τις στιγμές χαράς και συγκίνησης μεταξύ των τελειόφοιτων αλλά και των συγγενών και φίλων. 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










168