Τελετή απονομής βραβείων Κυπριακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας CyEC 2013 στο ΠΚ


H Οργανωτική Επιτροπή του Κυπριακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας 2013 (Cyprus Entrepreneurship Competition - CyEC) προσκαλεί το κοινό στην Τελετή Απονομής Βραβείων του CyEC 2013, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου και ώρα 18:30 , στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου (Καλλιπόλεως 75).

Κύριος ομιλητής στην Τελετή Απονομής Βραβείων θα είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Theo Paphitis (Θεόδωρος Παφίτης) , ο οποίος δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Κυπριακός Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας 2012 (Cyprus Entrepreneurship Competition - CyEC) διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ο Κυπριακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας, είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικών σχεδίων, που οργανώνεται σε ετήσια βάση από το 2003. Το CyEC στοχεύει στο να παγιοποιήσει την επιχειρηματική κουλτούρα μεταξύ των νέων επιστημόνων στην Κύπρο και να τους προκαλέσει για να μετασχηματίσουν τις ιδέες τους σε πραγματικές εμπορικές ευκαιρίες και στη δημιουργία των κυρίαρχων επιχειρήσεων του μέλλοντος. Πάνω από 100 ομάδες έχουν συμμετάσχει στους ετήσιους διαγωνισμούς μέχρι τώρα. Στην ιστορία του, οι απόφοιτοι του CyEC έχουν δημιουργήσει με επιτυχία νέες εταιρείες, μεσημαντικές επενδύσεις και εισοδήματα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










138